Watchdogs 2 + Watchdogs + PS4 1TB fekete gép

Kép a Watchdogs 2 + Watchdogs + PS4 1TB fekete gép termékhez

98.599 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2016. november 15.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Watchdogs 2 + Watchdogs + PS4 1TB fekete gép leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Sony Playstation 4 Slim 1 TB-os konzol + DualShock 4 kontroller
- Watch Dogs játékszoftver
- Watch Dogs 2 játékszoftver
- 30 napos korai hozzáférés a Watch Dogs 2 letölthető tartalmaihoz

Most itt a lehetőség, hogy egy új dizájnnal ellátott, vékonyabb, könnyebb és kecsesebb PlayStation 4 Slim társaságában gyűjtsd be magadnak a Watch Dogs 2-t, aminek köszönhetően egy vadonatúj konzollal együtt kezdhetsz hozzá San Francisco felfedezésének, valamint Marcus Holloway őrült kalandjainak, de a csomagban megtalálhatod a nagyszerűen sikerült első részt is, amivel rögtön teljessé tehesd gyűjteményedet, és felidézheted az első rész sajátosságait.

Az 1TB-os merevlemezzel ellátott PS4 Slim 25 százalékkal könnyebb és 30 százalékkal kisebb lett elődjéhez mérten, de csendesebb működésre és kevesebb fogyasztásra is számíthatunk tőle, méghozzá finomhangolt kontrollerrel, optikai kimenet nélkül, a régóta várt HDR támogatás által szebb és realisztikus grafikai élmény társaságában.

A Watch Dogs 2-ről

Marcus Holloway egy reggel arra ébred, hogy a San Francisco metropoliszát uraló, valamint a lakosságot megfigyelés alatt tartó ctOS 2.0 rendszer váratlanul törvényen kívül helyezte őt, így addigi nyugodt élete egy véget nem érő meneküléssé, egy igazi akciófilmmé változik.

Marcus egy dologhoz ért csupán - mégpedig a hackerkedéshez -, de ahhoz nagyon, így felkeresi a város hasonló cipőben járó fiataljait, hogy közös erővel vegyék fel a harcot az elnyomó rendszerrel szemben, így a DedSec zászlaja alatt izgalmas bevetések tucatjai várnak rá néhány ifjú szabadságharcos társaságában ? méghozzá sok-sok akció, autós üldözés, lövöldözések, rablások és egyebek mellett.

A Watch Dogs 2 a GTA-sorozatra hajazó játékmenet tekintetében minden téren az első rész vonalát követi tovább egy minden eddiginél nagyobb, szabadon bejárható várossal a középpontban. Ennek megfelelően bárhol is járunk San Francisco utcáin, okostelefonunk révén beleshetünk a biztonsági kamerák felvételeibe, feltörhetjük bármelyik számítógépes hálózatot, beférkőzhetünk hétköznapi emberek életébe, kirabolhatjuk őket, segíthetünk nekik, de céljaink érdekében távolról irányíthatunk autókat, jelzőlámpákat, drónokat és egyéb futurisztikus felszereléseket is.

Marcus ráadásul soha nem lesz egyedül ebben a harcban, a Watch Dogs 2-ben ugyanis barátainkat is bevonhatjuk majd a küldetések teljesítésébe, ezáltal egyszerre többen szabadíthatjuk rá haragunkat üldözőinkre, hogy felszabadítsuk a várost a ctOS 2.0 alul, és bebizonyítsuk Marcus ártatlanságát.

Legfrissebb hírek a(z) Watchdogs 2 + Watchdogs + PS4 1TB fekete gép játékkal kapcsolatban