Watch Dogs Legion

Kép a Watch Dogs Legion termékhez

13.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. október 29.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4, PS5

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. március 04., csütörtök

A(z) Watch Dogs Legion leírása

A Watch Dogs-sorozat folytatásában a távoli jövőbe látogathatunk, egyenesen a brit fővárosba, ahol az emberek rájöttek arra, hogy a Brexit után minden tönkrement, az utcákon magánhadseregek uralkodnak, komplett bűnszervezetek alakultak ki, miközben a gyengék teljesen elnyomásra kerülnek.

A Watch Dogs Legion egy ilyen őrült világba kalauzol el minket, méghozzá London szabadon bejárható világával, a főszerepben saját magunkkal, lévén a mi feladatunk lesz, hogy fegyverré alakítsuk a város infrastruktúráját, és visszavágjunk a hatalomnak, valamint megoldjuk a kialakult helyzetet.

Ehhez nem is kell más, mint egy profi szintű hackertudás, valamint a lakók, merthogy a Watch Dogs Legion-ban szinte bárki felett átvehetjük az irányítást, több ezer NPC-t kontrollálhatunk majd, akik eltérő személyiségeik révén rengeteg lehetőséget nyújtanak majd az egyes problémák megoldására.

A játékban persze továbbra is nagy szerepet kap a modern technika, így akár drónokat és robotokat is bevethetünk a tonnányo fő- és mellékküldetés során, miközben a Watch Dogs Legion a kooperatív módot sem nélkülözi, melyben három barátunk oldalán élhetjük át a nyitott világú akciójátékok legújabb generációját.

Legfrissebb hírek a(z) Watch Dogs Legion játékkal kapcsolatban