Watch Dogs 2

Kép a Watch Dogs 2 termékhez

6.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. november 15.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Watch Dogs 2 leírása

Marcus Holloway egy reggel arra ébred, hogy a San Francisco metropoliszát uraló, valamint a lakosságot megfigyelés alatt tartó ctOS 2.0 rendszer váratlanul törvényen kívül helyezte őt, így addigi nyugodt élete egy véget nem érő meneküléssé, egy igazi akciófilmmé változik.

Marcus egy dologhoz ért csupán - mégpedig a hackerkedéshez -, de ahhoz nagyon, így felkeresi a város hasonló cipőben járó fiataljait, hogy közös erővel vegyék fel a harcot az elnyomó rendszerrel szemben, így a DedSec zászlaja alatt izgalmas bevetések tucatjai várnak rá néhány ifjú szabadságharcos társaságában - méghozzá sok-sok akció, autós üldözés, lövöldözések, rablások és egyebek mellett.

A Watch Dogs 2 a GTA-sorozatra hajazó játékmenet tekintetében minden téren az első rész vonalát követi tovább egy minden eddiginél nagyobb, szabadon bejárható várossal a középpontban. Ennek megfelelően bárhol is járunk San Francisco utcáin, okostelefonunk révén beleshetünk a biztonsági kamerák felvételeibe, feltörhetjük bármelyik számítógépes hálózatot, beférkőzhetünk hétköznapi emberek életébe, kirabolhatjuk őket, segíthetünk nekik, de céljaink érdekében távolról irányíthatunk autókat, jelzőlámpákat, drónokat és egyéb futurisztikus felszereléseket is.

Marcus ráadásul soha nem lesz egyedül ebben a harcban, a Watch Dogs 2-ben ugyanis barátainkat is bevonhatjuk majd a küldetések teljesítésébe, ezáltal egyszerre többen szabadíthatjuk rá haragunkat üldözőinkre, hogy felszabadítsuk a várost a ctOS 2.0 alul, és bebizonyítsuk Marcus ártatlanságát.

Minimum gépigény

+ Intel Core i5 2400S 2.5 GHz / AMD FX 6120 3.5 GHz
+ 6GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB) / AMD Radeon HD 7870 (2GB)
+ 50GB HDD

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i5 3470 3.2GHz / AMD FX 8120 3.9 GHz
+ 8GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB) / NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB) / NVIDIA GeForce GTX 1060 (3GB) / AMD Radeon R9 290 (4GB)
+ 50GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) Watch Dogs 2 játékkal kapcsolatban