Warhammer Chaosbane Magnus Edition

Kép a Warhammer Chaosbane Magnus Edition termékhez

15.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. május 31.

Platform: PC

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Warhammer Chaosbane Magnus Edition leírása

A Warhammer Chaosbane Magnus Edition tartalma:

Warhammer Chaosbane alapjáték
A Day One digitális kiadási extrái
A Season Pass teljes tartalma
Bőrkötésű könyv

Klasszikus Diablo-stílusú akció-RPG készült a Warhammer univerzum alapján, mely Warhammer Chaosbane címmel egyenesen a Régi Világba kalauzol el minket annak érdekében, hogy egyedül, vagy a kooperatív módban mások társaságában megmentsük az emberek birodalmának utolsó védelmezőjét.

A Warhammer Chaosbane egy vérbeli hack and slash ARPG, mely elsőként kínál nekünk ilyen élményeket a klasszikus Warhammer univerzumban, amit négy különböző tulajdonságokkal rendelkező karaktertípus oldalán is átélhetünk majd egyedi képességek és testre szabási lehetőségek társaságában.

Mint minden hack and slash ARPG, természetesen a Warhammer Chaosbane is a látványosan intenzív küzdelmekre épít, aminek részeként több mint 70 különböző szörnyeteggel és megannyi főellenféllel mérhetjük majd össze tudásunkat a csaták alatt.

Sőt mi több, nemcsak a vaskos sztori és a kooperatív élmények, hanem olyan extrák miatt is érdemes lesz újra és újra betölteni a játékot, mint a boss rush mód, aminek részeként csak a főgonoszok ellen vívott küzdelmeket élhetjük át újra.

Legfrissebb hírek a(z) Warhammer Chaosbane Magnus Edition játékkal kapcsolatban