Warhammer 40K Inquisitor Martyr Imperium Edition

Kép a Warhammer 40K Inquisitor Martyr Imperium Edition termékhez

13.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. augusztus 23.

Platform: PS4

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. február 26., kedd

A(z) Warhammer 40K Inquisitor Martyr Imperium Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Warhammer 40K Inquisitor Martyr játékszoftver
- Steelbook
- Season Pass
- Deluxe Pack

Hogy milyen lenne, ha a Diablo-sorozatot ötvöznénk a Warhammer 40K univerzummal? A magyar Neocore Games fejlesztői pontosan ezt mutatják meg nekünk a Warhammer 40K Inquisitor Martyr című akció-RPG-ben, mely az említett sötét fantáziavilág 41. évezredébe kalauzol el minket egy elragadó történet társaságában.

A Diablo-sorozatból megismert izometrikus nézetű élményeket garantáló Warhammer 40K Inquisitor Martyr egy óriási nyitott világba csöppent minket, a Káosz erői által megfertőzött Caligari Sectorban, ahol az Inkvizíció egyik állig felfegyverkezett katonájaként nekünk is vakon kell majd követnünk a Császár akaratát.

A rendkívül intenzív, vérgőzös és egyben taktikus küzdelmeket felvonultató Warhammer 40K Inquisitor Martyr több százórányi játékidejét tonnányi fő- és mellékküldetés teszi igazán változatossá, miközben minden egyes összecsapásból rengeteg tapasztalatot és extra felszerelést is szerezhetünk harcosunknak.

Az Inkvizíció félelmet nem ismerő katonájaként ugyanis a folyamatos fejlődés elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy egyre mélyebbre hatoljunk a félelmetes világban, és ott szembeszálljunk a gyakran hordákban ránk rontó ellenfelekkel, melyek mellett az epikus boss harcokból sem lesz hiány.

Legfrissebb hírek a(z) Warhammer 40K Inquisitor Martyr Imperium Edition játékkal kapcsolatban