WWE 2K18

Kép a WWE 2K18 termékhez

8.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 17.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: 2K

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) WWE 2K18 leírása

A pankrációs videojátékok koronázatlan királya visszatért! A WWE 2K18-ban most te is első kézből, páratlan realizmussal és megjelenéssel élheted át a brutális összecsapásokat, méghozzá a WWE legismertebb és legkegyetlenebb pankrátorainak irányításával.

A WWE 2K18 a korábbi évadokhoz hasonlóan professzionális formában tálalja elénk a pankráció élményét, ezáltal kedvenceink oldalán a ringbe lépve számtalan mozdulatot és fogást sajátíthatunk el, amelyek alkalmazásával újraélhetünk legendás mérkőzéseket, felszakíthatunk harcosok között húzódó régi sérelmeket, miközben a vége minden esetben a bunyó lesz.

A játékban minden eddiginél kidolgozottabb harcrendszer vár ránk, a karriermód részeként pedig lehetőségünk nyílik átvenni az irányítást egy kezdő pankrátor felett, hogy az amatőr ligától indulva számtalan egyéni vagy csapatos küzdelmet teljesítve eljussunk az igazi sztárok közé, és a legkeményebb ellenfelekkel, a leghíresebb pankrátorokkal is összemérhessük tudásunkat.

A WWE 2K18 mindehhez számtalan egy- és többjátékos módot, valamint vadonatúj kommentátorokat is felsorakoztat, de az új grafikus motor jóvoltából olyan látványos megjelenésre számíthatunk tőle, mintha egy valódi mérkőzés felett vettük volna át az irányítást.

Legfrissebb hírek a(z) WWE 2K18 játékkal kapcsolatban