WRC 7

Kép a WRC 7 termékhez

10.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. szeptember 15.

Platform: PS4

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. június 26., kedd

A(z) WRC 7 leírása

A WRC 7, mint a rally világbajnokság hivatalos videojátékos feldolgozása ezúttal is kimagasló hangsúlyt fektet a magas minőség mellett a páratlan realizmusra, ami nemcsak a megjelenés, hanem az autók viselkedése, a licencek megléte vagy éppen a pályadizájn tekintetében egyaránt igaz lesz.

A játék felvonultatja a FIA rally világbajnokság összes résztvevő járművét és pilótáját, miközben kedvenceinkkel körbejárhatjuk az egész világot, hogy hóban, sárban, porban, vagy éppen aszfaltos útszakaszokon vessük bele magunkat az egyik legtaktikusabb autóverseny izgalmaiba.

A WRC 7-ben érezhetővé válnak továbbá az aktuális évad változásai is, legyen szó akár az autók kezelhetőségéről, akár a teljesítményéről, melyeket mi is szabadon testre szabhatunk majd a gépjármű volánja mögött ülve.

A játék ráadásul nemcsak azok számára ideális, akik szeretnek aprólékosan elbíbelődni az alkatrészekkel és a beállításokkal a futamok előtt, hiszen az egyszerűsített árkád vonalnak hála azok is élvezhetik a futamokat, akik csak beülnének a volán mögé, és élveznék a száguldás, valamint a sárdagasztás örömeit.

Legfrissebb hírek a(z) WRC 7 játékkal kapcsolatban