WRC 6

Kép a WRC 6 termékhez

6.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. október 07.

Platform: PS4

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

A(z) WRC 6 leírása

A WRC 6 a 2016-os rally szezon hivatalos adaptációjaként lehetőséget biztosít arra, hogy megtapasztaljuk a legkülönfélébb terepviszonyok között is a féktelen száguldás örömeit, méghozzá a sportág legjobb pilótáival, gépjárműveivel és csapataival a középpontban.

A FIA World Rally Championship futamainak átélése során így körbejárhatjuk az egész világot, kietlen erdei utakon, sivatagi porban, méteres hófalak között, vagy hegyvidéki hajtűkanyarokban egyaránt tövig nyomhatjuk a gázpedált, miközben a siker csak és kizárólag azon múlik majd, hogy mennyire ismerjük autónkat, milyen jók a reflexeink és mennyire figyelünk oda navigátorunk utasításaira.

A WRC 6 mindehhez páratlanul realisztikus tartalmat is garantál, ezáltal a világ összes jelentősebb, rallyzáshoz használt helyszínén versenyezhetünk majd olyan bajnokokkal, mint Sébastien Ogier vagy Kris Meeke.

Az aprólékosan testre szabható és vezetési stílusunkhoz igazítható járművek mellett a WRC 6 az előző évadhoz mérten olyan újdonságokat garantál, mint a régóta várt osztott képernyős mód, vagy a nagy visszatérőnek tekinthető Rally China, amivel Kína páratlanul nehéz és taktikás pályáin is próbára tehetjük tudásunkat.