Vortex: The Gateway

Kép a Vortex: The Gateway termékhez

1.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. június 23.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 19., csütörtök

A(z) Vortex: The Gateway leírása

Egy misztikus dimenzióörvénynek köszönhetően váratlanul egy idegen bolygóra kerülsz, ami bár első ránézésre kísértetiesen hasonlít a Földre, de amint elindulsz a civilizáció nyomai után kutakodni, ráébredsz arra, hogy ez egy egészen más, egy sokkal veszélyesebb világ tele szörnyekkel és más egyéb nehézségekkel.

A Vortex: The Gateway-ben így csakhamar rájössz majd, hogy magadra maradtál, és a túlélés reményében mindent fel kell használnod, amit magad körül találsz. Kezdetben beéred majd egy egyszerű menedékkel is, de miközben egyre veszélyesebb szörnyek támadnak rád, és egyre jobban gyötör az éhség, valamint a szomjúság, a védekezésre, sőt a támadásra is gondolnod kell.

A Vortex: The Gateway-ben bármit összegyűjthetsz, amit fel tudsz használni! Készíts magadnak egy biztonságos otthont, fegyvereket, és a védekezés mellett bátran támadd meg a világot uraló teremtményeket, miközben megtanulhatsz harcolni és lopakodni is ebben a veszélyekkel teli környezetben.

A játék koncepcióját egyébiránt egy kellemes kis sztori fogja közre, amely végigvezet téged a túlélés szintjein, miközben a nagy kalandot atmoszférikus zene és kellemes grafika színesíti meg.