Valkyria Chronicles 4

Kép a Valkyria Chronicles 4 termékhez

8.199 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. szeptember 25.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Sega

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 09., kedd

A(z) Valkyria Chronicles 4 leírása

A Valkyria Chronicles 4-ben tovább folytatódnak a legendás E-osztag küzdelmei, akik egy alternatív második világháborúban vívják őrült csatáikat az öreg kontinensen, ahol az Atlantic Federation és az Eastern Imperial Alliance kirobbantotta a második európai háborút.

A játékban Claude Wallace parancsnok néhány gyermekkori barátja oldalán bonyolódik óriási csatákba, melyek páratlan, sehol máshol nem látott harcrendszerrel kerültek tálalásra a stratégiai alapokon nyugvó akció-szerepjátékok műfaji keretei között.

A Valkyria Chronicles 4-ben ugyanis az izgalmas történet felgöngyölítése és csapataink folyamatos fejlesztése mellett minden a taktikus ütközetekről szól majd, melyben karaktereinket egyenként irányíthatjuk a csatamezőn, hogy képességeiket, saját fegyvernemeiket és erősségeiket kihasználva szálljunk szembe az ellenséges katonákkal.

A változatos pályákon folyamatos megpróbáltatások és kihívások várnak ránk, és miközben csapatainkat erősítjük, illetve új katonákat toborzunk a háborúhoz, a legkülönfélébb fegyverek mellett különféle harcjárműveket és tankokat is irányításunk alá vehetünk a csatatéren.

Legfrissebb hírek a(z) Valkyria Chronicles 4 játékkal kapcsolatban