Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Until Dawn

Kép a Until Dawn termékhez

5.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. augusztus 31.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

A(z) Until Dawn leírása

Nyolc teljesen átlagos tinédzser elhatározza, hogy főként kedvtelésből kibérelnek egy minden civilizációtól távol eső kis faházikót annak reményében, hogy a pihenés mellett többet is megtudhatnak a közelben eltűnt barátjukról.

Ez a kis kiruccanás azonban életük legrosszabb döntésének bizonyul, hiszen miután megérkeznek az eldugott kis házikóba, csakhamar ráeszmélnek arra, hogy a környéket egy vérszomjas gyilkos tartja rettegésben, aki nagy valószínűséggel cimborájukkal is végzett korábban.

Az Until Dawn részeként mind a nyolc fiatal szemszögéből lehetőséged nyílik megismerni a sztorit, amelynek során a túlélés érdekében szinte bármit megtehetsz, és bármilyen trükköt bevethetsz majd, hogy a csapat épségben kijusson a sötét erdőből.

Mint a legtöbb túlélő-horror, úgy az Until Dawn is a folyamatos feszültségre, a fordulatos és izgalmas történetre, és az állandó rettegésre alapoz, hiszen csak rajtunk múlik majd, hogy a nyolc fiatal sorsa miként alakul a külsőnézetes kalandozás során, amelyben harc, felfedezés és fejtörők is várnak ránk.

Legfrissebb hírek a(z) Until Dawn játékkal kapcsolatban