Until Dawn

Kép a Until Dawn termékhez

AKCIÓ! 5.789 Ft helyett
4.445 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. augusztus 31.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. június 18., kedd

A(z) Until Dawn leírása

Nyolc teljesen átlagos tinédzser elhatározza, hogy főként kedvtelésből kibérelnek egy minden civilizációtól távol eső kis faházikót annak reményében, hogy a pihenés mellett többet is megtudhatnak a közelben eltűnt barátjukról.

Ez a kis kiruccanás azonban életük legrosszabb döntésének bizonyul, hiszen miután megérkeznek az eldugott kis házikóba, csakhamar ráeszmélnek arra, hogy a környéket egy vérszomjas gyilkos tartja rettegésben, aki nagy valószínűséggel cimborájukkal is végzett korábban.

Az Until Dawn részeként mind a nyolc fiatal szemszögéből lehetőséged nyílik megismerni a sztorit, amelynek során a túlélés érdekében szinte bármit megtehetsz, és bármilyen trükköt bevethetsz majd, hogy a csapat épségben kijusson a sötét erdőből.

Mint a legtöbb túlélő-horror, úgy az Until Dawn is a folyamatos feszültségre, a fordulatos és izgalmas történetre, és az állandó rettegésre alapoz, hiszen csak rajtunk múlik majd, hogy a nyolc fiatal sorsa miként alakul a külsőnézetes kalandozás során, amelyben harc, felfedezés és fejtörők is várnak ránk.

Legfrissebb hírek a(z) Until Dawn játékkal kapcsolatban