Uboat

Kép a Uboat termékhez

6.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. április 30.

Platform: PC

Kiadó: PlayWay

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 01., hétfő

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Uboat leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Uboat játékszoftver (korai hozzáférés)
Kétoldalas poszter egy tengeralattjáró keresztmetszetével
Hajólexikon
A játék digitális zenéi

FONTOS: A termék csak a Uboat korai változatát tartalmazza, ennek megfelelően működése során felléphetnek hibák és egyéb hiányosságok, az extra tartalmak és hibajavítások folyamatosan letölthetők hozzá.

A Uboat egy vérbeli második világháborús tengeralattjáró szimulátor, melyben a legénység menedzsmentje, a tengeralattjáró irányítása és a küldetések végrehajtása mellett soha nem látott szabadság vár ránk, miközben a maximális realizmus mellett a túlélés is legalább ugyanolyan fontos szerepet kap.

A játékban ugyanis a tengeralattjáró működtetése mellett nekünk kell gondoskodnunk a legénység állapotáról, valamint testi és lelki épségéről, hogy mindenki kipihent legyen, és senki se legyen éhes, miközben oda kell figyelnünk az oxigénre, az élelmiszertartalékokra és az akkumulátor töltöttségére is az ellenség folyamatos fenyegetése mellett.

Lesznek küldetések, ahol a tengeralattjárózás legkeményebb oldalát ismerhetjük meg, mikor döntenünk kell arról, hogy a legénység morálját rontjuk a túlélésért, hogy fontos eszközöket kapcsolunk le a hazajutásért, vagy hogy ellenséges hajóroncsokat fosztunk ki azért, hogy a legénységnek legyen elég ellátmánya.

A Uboat részeként kíméletlen formában fedezhetjük fel a német haditengerészetnél szolgálók életét, miközben a Kriegsmarine által folyamatosan újabb és újabb parancsok érkeznek, de a realisztikus szimuláció miatt teljesítésük korántsem lesz mindig egyszerű.

Legfrissebb hírek a(z) Uboat játékkal kapcsolatban