Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Tropico 6

Kép a Tropico 6 termékhez

18.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. december 31.

Platform: PS4

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Előrendelhető, megjelenéskor azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. december 31., kedd

A(z) Tropico 6 leírása

El Presidente, a véres kezű diktátor hatodik alkalommal is visszatért, hogy átvehessük felette az irányítást egy banánköztársaság vetéreként, ahol a propaganda legalább olyan fontos, mint az erős gazdaság tényleges megteremtése.

A Tropico 6 a nagy sikerű diktátor szimulátor folytatása, melynek alapjai egy gazdaságmenedzsmentre és városépítésre koncentráló stratégiában keresendők, megfűszerezve az egészet egy diktatorikus berendezkedéssel, ahol El Presidente oldalán sokszor azt teszünk, amit csak szeretnénk.

A játékban négy korszakon keresztül kell kormányoznunk országunkat, melyben a folyamatos fejlődés lesz a cél, amit a nép elnyomására, de akár boldogságára is építhetünk, azonban érdemes vigyázni, mert minden tettünknek következménye lesz, egy Szabadság szobor vagy egy Eiffel torony felépítése pedig nem mindig elég a közhangulat javításához.

A Tropico 6-ban most először új területeket csatolhatunk oszágunkhoz, hidakat építhetünk és új közlekedési eszközöket vethetünk be, miközben egy sor új lehetőséget kapunk arra, hogy banánköztársaságunkat színesebb és élhetőbb hellyé tegyük.

Legfrissebb hírek a(z) Tropico 6 játékkal kapcsolatban