Tropico 6

Kép a Tropico 6 termékhez

18.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. szeptember 27.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. január 28., csütörtök

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Tropico 6 leírása

El Presidente, a véres kezű diktátor hatodik alkalommal is visszatért, hogy átvehessük felette az irányítást egy banánköztársaság vetéreként, ahol a propaganda legalább olyan fontos, mint az erős gazdaság tényleges megteremtése.

A Tropico 6 a nagy sikerű diktátor szimulátor folytatása, melynek alapjai egy gazdaságmenedzsmentre és városépítésre koncentráló stratégiában keresendők, megfűszerezve az egészet egy diktatorikus berendezkedéssel, ahol El Presidente oldalán sokszor azt teszünk, amit csak szeretnénk.

A játékban négy korszakon keresztül kell kormányoznunk országunkat, melyben a folyamatos fejlődés lesz a cél, amit a nép elnyomására, de akár boldogságára is építhetünk, azonban érdemes vigyázni, mert minden tettünknek következménye lesz, egy Szabadság szobor vagy egy Eiffel torony felépítése pedig nem mindig elég a közhangulat javításához.

A Tropico 6-ban most először új területeket csatolhatunk oszágunkhoz, hidakat építhetünk és új közlekedési eszközöket vethetünk be, miközben egy sor új lehetőséget kapunk arra, hogy banánköztársaságunkat színesebb és élhetőbb hellyé tegyük.

Legfrissebb hírek a(z) Tropico 6 játékkal kapcsolatban