Trials of Mana

Kép a Trials of Mana termékhez

14.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. április 24.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Square Enix

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Trials of Mana leírása

Újabb legendás szerepjátékot támaszt fel a Square Enix, a Trials of Mana ugyanis az 1995-ös Seiken Densetsu 3 alapoktól újragondolt, megszépített és önállóan is élvezhető feldolgozása, mely minden elemében megmaradt a klasszikusok nyomdokain.

Dacára ugyanis a modernizálásnak, a szebb látványnak, a továbbfejlesztett harcrendszernek, a teljes körű szinkronnak, az újravett zenéknek vagy a vadonatúj funkciók bevezetésének, a Trials of Mana ezek ellenére is képes lesz visszavezetni minket a hőskorba.

Mindezt egy több szálon futó sztorival, melyet nemcsak központi karakterünk határoz majd meg, hanem az is, hogy kik társulnak hozzánk a nagy kalandhoz, hiszen egy kisebb csapat oldalán indulhatunk majd utunkra, miközben állandó szintlépéssel tehetjük őket egyre jobbá.

A Trials of Mana ráadásul visszahozza közénk a taktikus harcrendszerben rejlő tonnányi lehetőséget, a felfedezés örömeit, valamint a klasszikus perspektívát is, miközben hőseinkkel folyamatosan a fény és az árnyék között egyensúlyozhatunk majd.

Legfrissebb hírek a(z) Trials of Mana játékkal kapcsolatban