Total War: Three Kingdoms

Kép a Total War: Three Kingdoms termékhez

13.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. május 23.

Platform: PC

Kiadó: Sega

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Total War: Three Kingdoms leírása

Az ókori Kínába repít el minket a legendás Total War-sorozat aktuális epizódja, mely közvetlen elődeinek nyomdokain haladva ismét elegyíti a több ezer fős valós idejű csatákat a páratlan alaposságú körökre osztott birodalommenedzsmenttel.

A Total War: Three Kingdoms Kína azon történelmi időszakába enged bepillantást, amikor a mai óriáshatalom még darabokban, három királyság kezében összpontosult, a mi feladatunk azonban az lesz, hogy háborúkkal vagy más alternatív módszerekkel, de egy nagy birodalommá egyesítsük az uradalmakat.

A játékban 11 legendás kínai hadvezér segítségével indulhatunk hódító utunkra, miközben a régiók folyamatos meghódítása során állandó előrelépés, katonai és technológiai fejlesztések, valamint politikai, gazdasági és diplomáciai lehetőségek sokasága vár ránk, de mindvégig csak döntéseinken múlik, hogy milyen legendát írunk a kínai történelemben.

A sorozat korábbi epizódjaihoz hasonlóan a Total War: Three Kingdoms-ban is a valós idejű háborúk adják majd a játék igazi ízét, ezáltal hatalmas seregekkel vonulhatunk hadba, hogy taktikáink és egységeink kihasználásával megadásra kényszerítsük ellenfeleinket.