Total War: Rome II - Ceasar Edition

Kép a Total War: Rome II - Ceasar Edition termékhez

3.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. szeptember 06.

Platform: PC

Kiadó: Sega

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Total War: Rome II - Ceasar Edition leírása

Szerezd be most egy minden eddiginél teljesebb csomagban az utóbbi évek egyik legjobb történelmi stratégiáját, avagy a Római Birodalom felemelkedését, dicsőséges korszakát és bukását feldolgozó Total War: Rome II - Ceasar Edition-t.

A csomag különlegessége, hogy a több száz órányi játékidőt kínáló alapjáték mellett tartalmazza a két nagyobbacska kiegészítőcsomagot is, melyekkel a történelem egyik legnagyobb hadvezére, Julius Caesar előtt tiszteleghetünk, miközben lehetőségünk nyílik átélni hódításait, hadjáratait és küzdelmeit.

A Total War: Rome II - Ceasar Edition egy rendkívül összetett élményt kínál a stratégiák kedvelőinek, hiszen a biradalom- és hadseregépítés vagy a diplomácia éppen úgy fontos szerepet kapott benne a körökre osztott taktikai képernyőn, mint a valós időben levezényelhető óriási ütközetek.

A játék ezen a téren egyáltalán nem finomkodik, hiszen a rómaiak oldalán akár több száz fős küzdelmeket is láthatunk a képernyőn, méghozzá korhű egységekkel, eszközökkel, régiókkal, valamint harci taktikákkal a főszerepben, hiszen itt csak azok érvényesülhetnek majd, akik nemcsak a túlerőre, hanem a stratégiára is építenek az ütközetek során.

Minimum gépigény

+ Intel Dual Core 2 GHz
+ 2 GB RAM
+ 512 MB V-RAM
+ 35 GB HDD

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i5
+ 4 GB RAM
+ 1024 MB V-RAM
+ 35 GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) Total War: Rome II - Ceasar Edition játékkal kapcsolatban