Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Torment Tides of Numenera

Kép a Torment Tides of Numenera termékhez

3.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. február 28.

Platform: PS4

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 26., hétfő

A(z) Torment Tides of Numenera leírása

Miután a Föld megélte számtalan civilizáció felemelkedését és bukását, elérkezett a Kilencedik Világ időszaka, amelyben a hiperfejlett nemzedékek romjain felépült különleges univerzum magán hordozza a régmúlt minden örökségét.

Numenera tájain így a futurizmus, a sci-fi, a középkori tudományok és a mágia egyaránt megjelennek majd, miközben hősünk oldalán egy filozofikus történettel ismerhetjük meg az emberi lét kérdéseit, valamint ennek a különleges világnak a problémáit és veszélyeit.

A legendás Planescape Torment szellemi örököseként elkészült Torment: Tides of Numenera egy klasszikus szerepjáték a Wasteland 2 alkotóitól, amelyben döntött felső nézetből fedezhetünk fel egy különleges fantáziavilágot, miközben rengeteg veszély és egy összetett, döntéseinkkel irányítható történet vár ránk.

A Torment: Tides of Numenera mindezen felül a retro szerepjátékok összes sajátosságát felvonultatja majd az összetett és taktikus harcrendszertől kezdve, a változatos fejlődési szisztémán át a gazdag történetig bezárólag - kifejezetten a legnagyobb rajongóknak dedikálva!

Legfrissebb hírek a(z) Torment Tides of Numenera játékkal kapcsolatban