Titan Quest

Kép a Titan Quest termékhez

5.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. május 18.

Platform: PS4

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. január 25., péntek

A(z) Titan Quest leírása

Bár 12 hosszú évet vártak rá a konzolosok, most végre PS4-re is megérkezett minden idők egyik legjobb és legkülönlegesebb Diablo-klónja, avagy az ókori Görögország, Egyiptom és Ázsia mitológiáját, valamint helyenként az északi hitvilágot is elegyítő Titan Quest akció-szerepjáték.

A Titan Quest egy rendkívül különleges fantáziavilágot tár elénk, melynek története szerint az ősi Titánok megszöktek börtönükből, és mint láncaikat letépő vadak szabadultak rá a Földre, ahol óriási pusztítást végeznek, bármerre járnak, így igazi hősökre van szükség ahhoz, hogy megszabaduljon a világ ezektől a hatalmas szörnyektől.

A játékban most te is csatlakozhatsz ehhez az őrült hajszához! Válaszd ki harcosodat a 28 különféle karakterosztályból, és fejleszd kedved szerint a több mint 1000 egyedi felszereléssel, fegyverrel és egyéb kiegészítővel annak érdekében, hogy megalkothasd minden idők legnagyobb bajnokát.

Fedezd fel szabadon ezt a különleges világot, teljesíts tonnányi fő- és mellékküldetést, és éld át a Titan Quest élményét egyedül, vagy 2-6 fős kooperatív módban másokkal, méghozzá minden téren felújított, mai grafika és rengeteg extra tartalom társaságában.

Legfrissebb hírek a(z) Titan Quest játékkal kapcsolatban