The Surge

Kép a The Surge termékhez

12.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. május 16.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) The Surge leírása

A távoli jövőben, egy óriási katasztrófát követően a gépesített világ váratlanul a feje tetejére áll. Az addig az emberiséget szolgáló robotok egyik napról a másikra megőrülnek, és teremtőik ellen vonulnak abból a célból, hogy kipusztítsák fajunk összes képviselőjét.

Ebben az őrült helyzetben azonban érkezik egy hős, aki bár nem hősnek született, de miután munkájából kifolyólag egy erősen páncélozott exoskeletonnal vértezték fel, elég erőt és elhivatottságot érez magában ahhoz, hogy szembeszálljon a fellázadt robotokat. Az ő történetét meséli el nekünk a The Surge!

A nagyszerű Lords of the Fallen fejlesztőinek legújabb játékát a legkönnyebben egy sci-fi hatásokat felvonultató Dark Souls-ként jellemezhetnénk, amelyben folyamatos külsőnézetes akciókat vívhatunk a halálos robotokkal, miközben időnként óriási főellenfelekkel is össze kell mérnünk a tudásunkat, amelyek hatalmas rafináltságot és kitartást követelnek tőlünk.

A The Surge egy jól kidolgozott és összetett harcrendszer mellett egy hatalmas, futurisztikus világot tár elénk, méghozzá szerepjátékos elemek társaságában, amelyek során craftolhatunk, fejlődhetünk, újabb fegyvereket és páncélokat aggathatunk magunkra, amire szükségünk is lesz, hiszen minden és mindenki a halálunkat akarja majd.

Legfrissebb hírek a(z) The Surge játékkal kapcsolatban