The Surge 2

Kép a The Surge 2 termékhez

16.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. szeptember 24.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. július 13., hétfő

A(z) The Surge 2 leírása

Tovább folytatódik a Deck 13 kiválóan sikerült akció-szerepjátéka, avagy a sok helyen csak egyszerűen sci-fi Dark Souls jelzővel illetett The Surge. A második rész ismét a földi poklot tárja elénk, mely minden eddiginél sötétebb és reménytelenebb kalandokat szolgáltat számunkra.

A The Surge 2 története egy ismeretlen hőst állít a főszerepbe, aki éppen Jerikó városába tart, de miután a gépe lezuhan, hetekkel később egy ismeretlen létesítményben ébred fel, egy olyan világban, ahol fegyveres robotok és páncélos katonák próbálják betartatni a nem létező törvényeket.

A cél a túlélés és a menekülés, de ahhoz, hogy újra láthasd a napfényt, a The Surge 2-ben fel kell fedezned az óriási romvárost, miközben speciális fegyverekkel, páncélokkal és augmentációkkal szállhatsz szembe az ellenfeleiddel, és minden egyes sikeres ütközet után magasabb szintre fejlődhetsz.

A The Surge 2-ben a küzdelmek kiemelkedően fontosak lesznek, ezáltal ugyanolyan taktikus megoldások várnak ránk, mint a Dark Souls-sorozatban, vagyis nem elegendő csak a nyers erőre építeni mindent, itt a felszereléseknek, a speciális képességeknek és a saját reflexeinknek is fontos szerepük lesz.

Legfrissebb hírek a(z) The Surge 2 játékkal kapcsolatban