The Sinking City

Kép a The Sinking City termékhez

15.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. június 27.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. október 24., csütörtök

The Sinking City kiemelt információk

Minden előrendelő a D1 Edition-t kapja meg, melynek tartalma: "Investigator" Pack DLC és Oakmont térképe!

A(z) The Sinking City leírása

A méltán népszerű Sherlock Holmes kalandjáték-sorozattal elhíresült Frogwares legújabb játékaként megismert The Sinking City ismét sötét titkokat és egy rejtélyekkel teli nyomozást állít a főszerepbe, de realisztikus események helyett inkább horrorisztikusan tálalva azokat.

A The Sinking City ugyanis egy H.P. Lovecraft beteges világán alapuló sötét és rejtelmes horrorkaland, melyben egy magánnyomozó oldalán egy komplett város rejtélyét kell megoldanunk, ahol egy különleges árvíz után a lakók megőrültek.

A nyomasztó hangulattal, de tartalmas sztorival megáldott alkotásra a harmincas évek Angliája tette a legnagyobb hatást, miközben a történet felgöngyölítése során szabadon bejárhatjuk a helyszíneket, megvizsgálhatjuk a nyomokat, de a szereplőkkel való párbeszéd is kiemelten fontos lesz.

Mint a Frogwares korábbi alkotásai, úgy természetesen a The Sinking City-ből sem maradnak majd ki a fejtörők, miközben hősünk oldalán nemcsak a rejtélyt kell megoldanunk, hanem közben meg kell akadályoznunk, hogy az őrület a mi elménket is magával ragadja.

Legfrissebb hírek a(z) The Sinking City játékkal kapcsolatban