The Outer Worlds

Kép a The Outer Worlds termékhez

12.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. október 25.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Private Division

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 02., kedd

A(z) The Outer Worlds leírása

Újabb szerepjátékkal örvendeztet meg minket az Obsidian Entertainment, akik ezúttal egy belsőnézetes sci-fit hoztak tető alá, a főszerepben a távoli jövővel, valamint a Föld egyik gyarmatával a galaxis legszélén, ahol egy elveszett telepes űrhajó fedélzetén térünk magunkhoz a hibernációból.

A The Outer Worlds részeként rögtön egy az egész galaxist elpusztító összeesküvés-elmélet kellős közepében találhatjuk magunkat, és hogy megoldást találjunk a problémára, el kell utaznunk a világűr számos pontjára, hogy megismerjük a hatalomért küzdő frakciókat.

Hogy miként alakul majd a sztori végkimenetele? Ez csak és kizárólag rajtad áll, hiszen a The Outer Worlds-ben döntéseid és tetteid határozzák meg a cselekmény alakulását, sőt mi több, erősségeid mellett gyengeségeid is befolyásolják a jellemed, valamint a játékmenet sajátosságait.

A The Outer Worlds egy páratlan megoldásokkal kecsegtető szerepjátékként lehetőséget ad egy saját csapat összeállítására és vezetésére, miközben természtetesen a taktikus küzdelmek, vagy a karakterfejlesztés szintén prioritást élveznek.

Legfrissebb hírek a(z) The Outer Worlds játékkal kapcsolatban