The Order 1886

Kép a The Order 1886 termékhez

5.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. február 20.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. március 26., kedd

A(z) The Order 1886 leírása

A The Order 1886 egy alternatív történelmi időszakba, az ipari forradalom idejébe repít vissza minket, amely bár jórészt ugyanúgy zajlott le, mint ahogyan azt a történelemkönyvekből megismerhettük, egy rejtélyes fertőzés miatt azonban néhány ember pár évszázaddal korábban egy súlyos genetikai mutáción esett át, és különleges félvér szörnyeteggé alakult, akiket csak Artúr király legendás lovagjai állíthatnak meg.

Történetünk Londonban indul, ahol a 19. század végén egy fekete víz nevű különleges anyag jóvoltából a kerekasztal lovagjai közül néhányan még mindig életben vannak, sőt egymás oldalán harcolnak az embereket veszélyeztető fenevadakkal szemben.

A The Order 1886 egy csapatalapú akciókaland, amelyben külsőnézetes akciók során Sir Galahad irányításával féktelen harcokba bonyolódhatunk a vérfarkas-szerű teremtményekkel, amelyeket a legkülönfélébb fegyverekkel, számszeríjakkal, gránátokkal, pisztolyokkal és egyebekkel hatástalaníthatunk.

A játékot a változatos helyszínek, a csodálatos világ, a kimagasló kihívást jelentő harcok, a folyamatos fejlődés, mindemellett pedig a PS4 lehetőségeit maximálisan kihasználó grafika teszi igazán különlegessé.

Legfrissebb hírek a(z) The Order 1886 játékkal kapcsolatban