Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

The Lego Movie 2 Videogame

Kép a The Lego Movie 2 Videogame termékhez

10.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. március 29.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 20., kedd

A(z) The Lego Movie 2 Videogame leírása

Nemcsak a mozivásznon, hanem játékgépeinken is tovább folytatódik a Lego Movie 2 története, ezáltal jól ismert hőseink újabb őrült kalandra indulnak, aminek során nekünk kell segítő jobbot nyújtanunk nekik a cél eléréséért.

Mindenki itt lesz, aki számít, így Emmet, Lucy, de még Lego Batman sem hiányzik majd a történetből, melynek során vadonatúj világokat fedezhetünk fel, köztük a hatalmas Systar csillagrendszerrel.

A The Lego Movie 2 Videogame egy sor új helyszín és karakter mellett a játékmenet terén a jól megszokott kihívásokat kínálja majd, ezáltal a pályák szabad felfedezésén túl folyamatosan rombolhatunk, építhetünk, gyűjtögethetünk és vad akciókat élhetünk át.

Sőt mi több, a The Lego Movie 2 Videogame-ből sem hiányozhat a kooperatív móka, így amennyiben nem egyedül, hanem valaki mással szeretnénk átélni a mozivásznon látott élményeket, arra is lehetőségünk nyílik.

Legfrissebb hírek a(z) The Lego Movie 2 Videogame játékkal kapcsolatban