The Last Of Us Remastered

Kép a The Last Of Us Remastered termékhez

5.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2014. július 30.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. január 25., kedd

A(z) The Last Of Us Remastered leírása

Mintegy 20 évvel azt követően, hogy az emberiséget egy különös fertőzés majdnem teljesen kiirtotta, vagy félelmetes szörnyeteggé változtatta, az Egyesült Államokban egy kétségbeesett édesapa mindent megtesz annak érdekében, hogy 11 éves kislányával túlélje az új világ megpróbáltatásait.

Joel bármire képes, miközben Bostont, Pittsburgh-öt és Salt Lake City-t is érintő kalandjuk során a katasztrófa után született kislányát védelmezi a fertőzöttektől és az egészséges emberektől egyaránt, mialatt minden tudását megpróbálja átadni neki arra az esetre, ha magára maradna ebben a veszélyekkel teli világban.

A The Last of Us Remastered-ben a mélyre ható, izgalmas és fordulatos sztori mellett páratlan kalandokban lehet részünk, miközben megismerünk egy különleges poszt-apokaliptikus világot, amelyben a felfedezés mellett fejlődhetünk, új fegyvereket készíthetünk, gyűjtögethetünk, fontos döntéseket hozhatunk meg, mindemellett pedig fedezék alapú harcokat vívhatunk ellenfeleinkkel a túlélés reményében. A cél ugyanis nem más, minthogy túléljük valahogy ezt a veszélyes kalandot!

A The Last of Us Remastered a 2013-ban PS3-ra megjelent, és rengeteg Év Játéka Díjat bezsebelt akciókaland PS4-re megjelent, újgenerációs grafikával, fejlesztett harcrendszerrel, valamint a Left Behind DLC-vel kiegészített változata.

Legfrissebb hírek a(z) The Last Of Us Remastered játékkal kapcsolatban