The Last Of Us Part II

Kép a The Last Of Us Part II termékhez

19.190 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. június 19.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. október 29., csütörtök

A(z) The Last Of Us Part II leírása

FIGYELEM: A játék hazánkban magyar felirattal jelenik meg!

Tovább folytatódik Joel és Ellie poszt-apokaliptikus kalandja! A nagy sikerű első epizód után mintegy öt évvel játszódó The Last of Us Part II-ben a rejtélyes kórban elpusztult világ óriásit változott, de az egykori civilizációtól még mindig nagyon messze vagyunk.

Ellie már 19 éves, Jacksonban telepedett le, ahol adott minden körülmény ahhoz, hogy részben normális körülmények között éljen, ez az álom azonban csakhamar szertefoszlik, amikor egy rivális csoport támadásában elveszít mindenkit, akit addig szeretett.

A The Last of Us Part II-ben Ellie így nagy utazásra indul, hogy vérbosszútól fűtve felkutassa a tetteseket, ami nem lesz éppen sétagalopp, így minél távolabb kerül otthonától, annál nagyobb veszélyek leselkednek rá, de nemcsak a gonosztevők, hanem az egyre nagyobb számban megjelenő fertőzöttek is nehezítik a dolgát.

Nagy kalandja során csodálatos tájakon követhetjük nyomon hősünket, akit természetesen most is elkísér majd hű társa, Joel. A külsőnézetes akció-kalandok sajátosságait a legmagasabb szintre emelő alkotásban megannyi fejlődési lehetőség, állandó gyűjtögetés, craftolás, taktikus harcok, lopakodás és fejtörők várnak ránk.

Legfrissebb hírek a(z) The Last Of Us Part II játékkal kapcsolatban