FIGYELEM! Karácsony előtt az utolsó csomagfeladásunk december 21, péntek. Nagy eséllyel a csomagok megérkeznek hétfőig, de a december 19. 11:00 után leadott rendelések esetén csak ezekkel a feltételekkel tudjuk garantálni a december 24. előtti kiszállítást!
 

The Last Guardian

Kép a The Last Guardian termékhez

5.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. december 07.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. december 21., péntek

A(z) The Last Guardian leírása

A The Last Guardian egy igazán szívszorító történetet mesél el egy fiúról, aki rejtélyes körülmények között eltűnik, és egy hatalmas erőd foglyaként tér magához, méghozzá egy szeretnivaló kis szörnyeteg, a kutyafejű griffként leírható Trico társaságában. Miután a fiú segít újdonsült barátjának, egyre szorosabb kapcsolat fonódik kettejük között, közben pedig ráébrednek arra is, hogy közös erővel talán kiszabadulhatnak fogságukból.

A játékban nagyon fontos szerepet kap a történet, amely az alapkonfliktuson felül emberi kapcsolatokról, barátságról, érzelmekről és kötődésről mesél nekünk, de miközben Trico tanítgatásával leszünk elfoglalva, a törődés lényegét is megismerhetjük majd. Természetesen mindemellett azért a szórakozásról sem kell lemondanunk!

A The Last Guardian ugyanis egy olyan kalandot kínál, amelyben főként ügyességünkre lesz a legnagyobb szükségünk, hiszen a két hős oldalán folyamatos fejtörők, akadályok és nehézségek keresztezik majd az utunkat, amelyeken sokszor csak leleményességünk, és a két karakter közötti kooperáció repíthet át minket, de mindezen túl azért akcióból sem lesz hiány.

A legendás ICO és a Shadow of the Colossus szellemi örököseként érkező játék képében ráadásként egy igazi legendát köszönthetünk, amely közel egy évtizedes fejlesztési időt tudhat maga mögött, és bár eredetileg a PlayStation 3 kezdőcímeként jelent volna meg, most a PlayStation 4 exkluzivitásában teljesedhet ki igazán.

Legfrissebb hírek a(z) The Last Guardian játékkal kapcsolatban