The LEGO Ninjago Movie Videogame

Kép a The LEGO Ninjago Movie Videogame termékhez

AKCIÓ! 8.190 Ft helyett
6.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. szeptember 22.

Platform: PS4

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. március 08., hétfő

A(z) The LEGO Ninjago Movie Videogame leírása

A The LEGO Ninjago Movie Videogame nem más, mint a legújabb LEGO Ninjago animációs film videojátékos adaptációja, amelyben ismét átélhetjük a filmvásznon látott eseményeket, sőt mi több, interaktív formában ezúttal bele is avatkozhatunk a látottakba.

A játékban Ninjago szigetét kell megvédenünk Lord Garmadontól és félelmetes cápaseregétől, méghozzá olyan ismert nindzsák irányításával, mint Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane vagy éppen a jó öreg Wu mester, akik egytől-egyig eltérő képességeket vonultatnak majd fel a pályákon.

A The LEGO Ninjago Movie Videogame minden idők legtöbb akcióját garantáló LEGO-játékaként lehetőséget ad arra, hogy számtalan nindzsaképességet sajátíthassunk el, ezáltal megtanulhatjuk a különféle harcmodorokat, a falon futást vagy éppen a hatalmas ugrások technikáját, miközben rendhagyó módon fejleszthetjük is ezeket a tulajdonságokat.

A The LEGO Ninjago Movie Videogame-ben újra bejárhatjuk a filmből ismert helyszíneket, de a Traveller's Tales ismét gondoskodott arról, hogy a kiforgatott jelenetek által a hasunkat fogjuk majd a nevetéstől, miközben a sok-sok akció, építés és rombolás, valamint gyűjtögetés élményét a kooperatív módban másokkal is megoszthassuk.

Legfrissebb hírek a(z) The LEGO Ninjago Movie Videogame játékkal kapcsolatban