The Inpatient (PlayStation VR)

Kép a The Inpatient (PlayStation VR) termékhez

5.388 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. január 24.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. február 26., kedd

A(z) The Inpatient (PlayStation VR) leírása

Az Until Dawn fejlesztőinek legújabb PlayStation VR-exkluzív pszichológiai horrorjában megtapasztalhatod az igazi rettegés, kilátástalanság és feszültség legmagasabb fokát, miután emlékek nélkül a rejtélyes Blackwood Pines szanatórium falai között ébredsz fel.

Az Until Dawn története előtt mintegy 60 esztendővel, az ötvenes években játszódó The Inpatient keretein belül folyamatos félelem és libabőr társaságában az lesz a feladatod, hogy fényt deríts saját múltadra, hogy felfedd a szanatóriumban zajló összeesküvést és meglépj erről a szörnyű helyről.

A PlayStation VR ráadásul mindezt hihetetlenül nyomasztó és realisztikus körülmények között garantálja majd számodra, ezáltal nemcsak szabadon nézelődhetsz majd ebben a beteg világban, hanem az innovatív hangvezérlésnek hála az általad irányított karakter pontosan azt mond majd, amit csak szeretnél.

A The Inpatient sötét történetében lehetőséged nyílik rizikós döntések meghozatalára, amivel te irányíthatod majd a komplett sztorit, miközben kiderítheted, hogy ki vagy te és miért kerültél oda, de jól vigyázz, mert gyakran még a saját emlékeidben sem bízhatsz meg, nemhogy a szanatórium furcsa alkalmazottjaiban.

Legfrissebb hírek a(z) The Inpatient (PlayStation VR) játékkal kapcsolatban