The Evil Within 2

Kép a The Evil Within 2 termékhez

18.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 13.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bethesda

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) The Evil Within 2 leírása

Tovább folytatódik Shinji Mikami, a legendás Resident Evil-sorozat megálmodójának legújabb horrorja, a The Evil Within 2, amelyben visszatérhetünk az első részben megismert őrülethez, a főszerepben Sebastian Castellanos rendőrtiszttel, aki bármit megtenne azért, hogy visszakaphassa tragikus körülmények között elhunyt kislányát.

Amikor azonban megtudja, hogy a kis Lily nem is elhunyt, hanem az emberi elmét alternatív dimenziókba utaztató Mobius foglyává vált, hősünk azonnal felkerekedik, és lánya megmentésére siet, csakhogy közben neki is meg kell járnia ezeket a torz világokat, melyekben legrosszabb rémálmai válnak valóra.

A The Evil Within 2 minden másodpercét az őrület, a félelem, a rettegés és a kétségbeesés járja át, miközben Sebastian irányításával folyamatosan azért harcolunk, hogy túléljük az akadályokkal és csapdákkal, valamint eszement szörnyetegekkel és teremtményekkel színesített pályákat.

Akárcsak az első részben, a The Evil Within 2-ben is állandóan résen kell lennünk, hiszen itt bármi megtörténhet! A józanész határait súroló átalakulások, a semmiből ránk rontó fenevadak, a folyamatos lőszerhiány, a vad akciók és a rémálomszerű megoldások egytől-egyig egy olyan élményt garantálnak számunkra, amihez foghatót a Silent Hill-sorozat óta nem láthattunk.

Legfrissebb hírek a(z) The Evil Within 2 játékkal kapcsolatban