Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

The Evil Within 2

Kép a The Evil Within 2 termékhez

18.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 13.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bethesda

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) The Evil Within 2 leírása

Tovább folytatódik Shinji Mikami, a legendás Resident Evil-sorozat megálmodójának legújabb horrorja, a The Evil Within 2, amelyben visszatérhetünk az első részben megismert őrülethez, a főszerepben Sebastian Castellanos rendőrtiszttel, aki bármit megtenne azért, hogy visszakaphassa tragikus körülmények között elhunyt kislányát.

Amikor azonban megtudja, hogy a kis Lily nem is elhunyt, hanem az emberi elmét alternatív dimenziókba utaztató Mobius foglyává vált, hősünk azonnal felkerekedik, és lánya megmentésére siet, csakhogy közben neki is meg kell járnia ezeket a torz világokat, melyekben legrosszabb rémálmai válnak valóra.

A The Evil Within 2 minden másodpercét az őrület, a félelem, a rettegés és a kétségbeesés járja át, miközben Sebastian irányításával folyamatosan azért harcolunk, hogy túléljük az akadályokkal és csapdákkal, valamint eszement szörnyetegekkel és teremtményekkel színesített pályákat.

Akárcsak az első részben, a The Evil Within 2-ben is állandóan résen kell lennünk, hiszen itt bármi megtörténhet! A józanész határait súroló átalakulások, a semmiből ránk rontó fenevadak, a folyamatos lőszerhiány, a vad akciók és a rémálomszerű megoldások egytől-egyig egy olyan élményt garantálnak számunkra, amihez foghatót a Silent Hill-sorozat óta nem láthattunk.

Legfrissebb hírek a(z) The Evil Within 2 játékkal kapcsolatban