The Escapists + The Escapists 2

Kép a The Escapists + The Escapists 2 termékhez

7.880 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. november 12.

Platform: PS4

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. augusztus 14., péntek

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) The Escapists + The Escapists 2 leírása

Most egy csomagban szerezheted be magadnak a népszerű The Escapists-sorozat első két epizódját, melyek mindegyikében az lesz a feladatunk, hogy társaink oldalán megtaláljuk a rést a pajzson, avagy a szigorúan őrzött börtönök védelmén, és meglépjünk a hűvösről.

A The Escapists 2 játékszoftverről:

Ha a te fantáziádat is megmozgatta már néhány amerikai akciófilm, amelyben a keménykötésű bűnözők megszöknek a börtönből, akkor itt az idő, hogy kipróbáld a The Escapists 2-t, amelyben néhány börtöntöltelék felett vehetjük át az irányítást annak érdekében, hogy ki tudjunk szökni a szigorúan őrzött intézményekből.

A The Escapists 2-ben tíz vadonatúj börtön vár majd ránk, méghozzá a legváltozatosabb helyszíneken és a legkülönlegesebb biztonsági rendszerekkel ellátva, aminek köszönhetően minden egyes szökést alaposan meg kell szerveznünk és elő kell készítenünk, ezáltal egy-egy akciót akár több órás előkészületek is megelőzhetnek.

A játékban izgalmas kihívások egész sora vár majd ránk, és miközben a szökést tervezzük, lehetőségünk nyílik craftolni, zenélni vagy más elfoglaltságokkal múlatni időnket, miközben megtaláljuk az adott börtön hiányosságait.

Sőt mi több, az első résszel ellentétben a The Escapists 2-ben már nemcsak egyedül, hanem mások társaságában is belekóstolhatunk a szökések művészetébe, ezáltal egy barátunkkal egymást segítve, de akár egymás ellen küzdve is megpróbálhatunk kiutat találni a rácsok mögül.

Legfrissebb hírek a(z) The Escapists + The Escapists 2 játékkal kapcsolatban