The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Kép a The Elder Scrolls Online: Elsweyr termékhez

9.099 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. június 04.

Platform: PC

Kiadó: Bethesda

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) The Elder Scrolls Online: Elsweyr leírása

Újabb nagyszerű kiegészítővel gyarapodik a The Elder Scrolls Online MMORPG világa, melyben egy igazán különleges régió, Elsweyr földjének, a tigrisszerű khajiit faj otthonának felfedezése vár ránk, ahová az 1994-es The Elder Scrolls: Arena óta egyetlen rajongó sem tehette be a lábát.

A The Elder Scrolls Online: Elsweyr részeként a teljesen új környezet mellett minden téren friss élmények is várnak ránk, ezáltal a 30 órányi friss sztori részeként tonnányi extra küldetést élhetünk át, miközben a kietlen tájon vándorolva gyakran mérhetjük össze tudásunkat félelmetes sárkányokkal is.

A kiegészítő nagy újdonságaként köszönhetjük még a Necromancer karakterosztály érkezését, akivel egy egészen új oldalát ismerhetjük meg a The Elder Scrolls Online élményének, hiszen általa parancsolhatunk a halottaknak, miközben páratlan erejű pusztító varázslatokkal bombázhatjuk ellenfeleinket.

A vadonatúj élmények mellett a The Elder Scrolls Online: Elsweyr kiegészítővel a kezdők és a veteránok egyaránt felejthetetlen élményeket szerezhetnek maguknak, miközben a játék egészen új szintjeit ismerhetik meg.

Legfrissebb hírek a(z) The Elder Scrolls Online: Elsweyr játékkal kapcsolatban