Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Kép a The Elder Scrolls Online: Elsweyr termékhez

18.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. június 04.

Platform: PC

Kiadó: Bethesda

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

A(z) The Elder Scrolls Online: Elsweyr leírása

Újabb nagyszerű kiegészítővel gyarapodik a The Elder Scrolls Online MMORPG világa, melyben egy igazán különleges régió, Elsweyr földjének, a tigrisszerű khajiit faj otthonának felfedezése vár ránk, ahová az 1994-es The Elder Scrolls: Arena óta egyetlen rajongó sem tehette be a lábát.

A The Elder Scrolls Online: Elsweyr részeként a teljesen új környezet mellett minden téren friss élmények is várnak ránk, ezáltal a 30 órányi friss sztori részeként tonnányi extra küldetést élhetünk át, miközben a kietlen tájon vándorolva gyakran mérhetjük össze tudásunkat félelmetes sárkányokkal is.

A kiegészítő nagy újdonságaként köszönhetjük még a Necromancer karakterosztály érkezését, akivel egy egészen új oldalát ismerhetjük meg a The Elder Scrolls Online élményének, hiszen általa parancsolhatunk a halottaknak, miközben páratlan erejű pusztító varázslatokkal bombázhatjuk ellenfeleinket.

A vadonatúj élmények mellett a The Elder Scrolls Online: Elsweyr kiegészítővel a kezdők és a veteránok egyaránt felejthetetlen élményeket szerezhetnek maguknak, miközben a játék egészen új szintjeit ismerhetik meg.

Legfrissebb hírek a(z) The Elder Scrolls Online: Elsweyr játékkal kapcsolatban