The Elder Scroll Online: Summerset

Kép a The Elder Scroll Online: Summerset termékhez

4.599 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. május 21.

Platform: PC

Kiadó: Bethesda

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) The Elder Scroll Online: Summerset leírása

Vesd bele magad újra korunk egyik legdinamikusabban fejlődő és legjobb fantasy MMO-jának élményébe, lévén Summerset címmel megérkezett a The Elder Scrolls Online, vagy röviden TESO legújabb bővítménye, melyben megannyi új élmény és kaland vár ránk ebben a varázslatos fantáziavilágban.

A játék aktuális kiegészítőjében Summerset csodálatos szigetére, a Nemes Elfek ősi otthonába látogathatunk el, ami történelmi pillanat, hiszen erre a földrészre kívülálló még soha nem tehette be a lábát, azonban az uralkodónak most szüksége van külső segítségre, máskülönben egész Tamriel sorsa megpecsételődhet.

A The Elder Scrolls Online: Summerset kiegészítőben több mint 30 órányi új kaland vár ránk, ezáltal az új területen egy sor friss küldetés vezet végig minket, miközben növekedik a szintkorlát is, amivel még erősebbé tehetjük választott karakterünket.

Természetesen nem lenne teljes az expanzió, ha nem érkezett volna vele egy sor extra felszerelés és tárgy, melyekért érdemes lesz majd megküzdeni a legjelentéktelenebb ellenfelekkel is, amit egyedül, vagy az MMO-jelleg miatt akár másokkal karöltve egyaránt kivitelezhetünk.

Minimum gépigény

+ CPU: Pentium Dual Core E6600 3.06GHz/Phenom II X2 560
+ GPU: GeForce 8800 GT/Radeon HD 3870
+ RAM: 2GB
+ OS: Win XP (32 bit)

Legfrissebb hírek a(z) The Elder Scroll Online: Summerset játékkal kapcsolatban