The Elder Scroll Online: Summerset

Kép a The Elder Scroll Online: Summerset termékhez

2.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. június 05.

Platform: PS4

Kiadó: Bethesda

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 09., kedd

A(z) The Elder Scroll Online: Summerset leírása

Vesd bele magad újra korunk egyik legdinamikusabban fejlődő és legjobb fantasy MMO-jának élményébe, lévén Summerset címmel megérkezett a The Elder Scrolls Online, vagy röviden TESO legújabb bővítménye, melyben megannyi új élmény és kaland vár ránk ebben a varázslatos fantáziavilágban.

A játék aktuális kiegészítőjében Summerset csodálatos szigetére, a Nemes Elfek ősi otthonába látogathatunk el, ami történelmi pillanat, hiszen erre a földrészre kívülálló még soha nem tehette be a lábát, azonban az uralkodónak most szüksége van külső segítségre, máskülönben egész Tamriel sorsa megpecsételődhet.

A The Elder Scrolls Online: Summerset kiegészítőben több mint 30 órányi új kaland vár ránk, ezáltal az új területen egy sor friss küldetés vezet végig minket, miközben növekedik a szintkorlát is, amivel még erősebbé tehetjük választott karakterünket.

Természetesen nem lenne teljes az expanzió, ha nem érkezett volna vele egy sor extra felszerelés és tárgy, melyekért érdemes lesz majd megküzdeni a legjelentéktelenebb ellenfelekkel is, amit egyedül, vagy az MMO-jelleg miatt akár másokkal karöltve egyaránt kivitelezhetünk.

Legfrissebb hírek a(z) The Elder Scroll Online: Summerset játékkal kapcsolatban