The Division 2

Kép a The Division 2 termékhez

13.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. március 15.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) The Division 2 leírása

Alig hét hónap telt el azóta, hogy egy szörnyű és egyben halálos vírus majdnem kiirtotta New York City egész lakosságát, káoszt, zűrzavart és törvénytelenséget hozva a metropoliszra, ahol az emberek bandákba tömörülve törtek egymás életére, és erőszakos módszerekkel próbálták biztosítani maguknak a hatalmat.

Ebben a tarthatatlan helyzetben vetették be először a híres Divíziót, akik speciálisan képzett katonákból azért szerveződtek, hogy segítsenek normalizálni a helyzetet. Bár éjt nappallá téve harcoltak, a polgárháború időközben újabb területeket hódított meg magának, így már Washington DC is bajban van, ha pedig ez a város elesik, az egész nemzet követi őt.

A The Division 2-ben így újra fegyvert kell ragadnunk, hogy az intenzív külső nézetes akciókat garantáló ütközetekben pályára állhassunk, és a különféle játékmódokban felvegyük a kesztyűt az ellenfelekkel, méghozzá magányos farkasként, vagy inkább egy összeszokott csapat részeként.

Akárcsak az első részben, úgy a The Division 2-ben is fontos szerepet kapnak a szerepjátékos elemek, aminek jóvoltából nemcsak harcolhatunk, hanem gyűjtögethetünk és craftolhatunk is, hogy fejlettebb felszerelésekkel, illetve új képességekkel léphessünk csatamezőre a négy fős kooperatív vagy a PvP ütközetekben, melyeket a sztori lezavarását követően tonnányi endgame tartalom követ majd.

Minimum gépigény

+ AMD FX-6350 / Intel Core I5-2500K
+ 8GB RAM
+ AMD Radeon R9 270 / Nvidia Geforce GTX 670

Ajánlott gépigény

+ AMD Ryzen 5 1500X / Intel Core I7-4790
+ 8GB RAM
+ AMD RX 480, Nvidia Geforce GTX 970

Legfrissebb hírek a(z) The Division 2 játékkal kapcsolatban