The Crew 2

Kép a The Crew 2 termékhez

7.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. június 29.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. október 24., csütörtök

A(z) The Crew 2 leírása

Folytatással gyarapodott a Ubisoft által megálmodott közösségi versenyjáték, a nagyszerű The Crew élménye, mely minden eddiginél változatosabb összecsapásokat ígér nekünk egy páratlanul hatalmas és lélegzetelállítóan csodálatos nyitott világban.

A The Crew 2 egyenesen Amerika legszebb tájaira kalauzol el minket, azonban a korábbi epizóddal ellentétben most már nemcsak földön, hanem vízen és levegőben is nagyokat száguldozhatunk, az árkád versenyjátékban ugyanis gyors motorcsónakokat és sportrepülőket is irányításunk alá vehetünk.

A legjobb az egészben azonban, hogy a futamok kellős közepén váltogathatunk majd az egyes járműtípusok között, ezáltal az autóval megkezdett versenyek alatt a levegőbe emelkedhetünk, odafentről pedig egyetlen gombnyomásra egy csónakba pattanva folytathatjuk tovább utunkat, ahogy az aktuális pályaszakasz éppen megkívánja.

A The Crew 2 mindehhez változatos játékmódokat garantál, mindemellett pedig a korábbi részhez hasonló közösségi élményeket, ezáltal bárhol és bármikor összemérhetjük majd tudásunkat más játékosokkal, ha találunk magunknak kihívót az óriási nyitott világban.

Minimum gépigény

+ Intel Core i5-2400s 2.5 GHz / AMD FX-6100 3.3 GHz
+ 8GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD HD 7870

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i5-4690k 3.5 GHz / AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz
+ 8GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD RX 470

Legfrissebb hírek a(z) The Crew 2 játékkal kapcsolatban