The Council Complete Edition

Kép a The Council Complete Edition termékhez

6.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. december 04.

Platform: PS4

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. május 28., kedd

A(z) The Council Complete Edition leírása

A The Council egy rendkívül különleges epizodikus kalandjáték, mely egyenesen 1793-ba repít vissza, hogy megismerhesd a valós történelem egy alternatív vonulatát, méghozzá egy fiktív történettel a főszerepben.

Louis de Richet karakterének megformálójaként meghívást kapsz Lord Mortimertől, egy titkos társaság vezetőjétől, hogy látogass el egy rejtélyes szigetre Anglia partjainál, ahol olyan történelmi személyek is felbukkannak majd, mint Bonaparte Napólen vagy George Washington.

A The Council Complete Edition a játékhoz megjelent mind az öt epizódot tartalmazza, mely több mint 12 órányi kalandot kínál, aminek részeként a történelmi alakok és események mellett csakhamar egy személyes szál is beleszövődik a cselekménybe a főhős édesanyjának eltűnése miatt.

Az alkotásban a klasszikus kalandjátékok legszebb sajátosságai bukkannak majd fel rengeteg fontos döntéssel a középpontban, melyek alapvetően határozzák meg a több fináléval végződő sztorit, de a párbeszédek mellett egy erőteljes szerepjátékos hatás is megfigyelhető lesz benne.

Legfrissebb hírek a(z) The Council Complete Edition játékkal kapcsolatban