The Assembly + Perfect (PlayStation VR)

Kép a The Assembly + Perfect (PlayStation VR) termékhez

6.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. április 26.

Platform: PS4

Kiadó: Perpetual Games

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. március 27., szerda

A(z) The Assembly + Perfect (PlayStation VR) leírása

Szerezz be egyszerre két nagyszerű PlayStation VR-játékot egy csomagban, ez a pakk ugyanis két zseniális alkotást tartalmaz, melyek egészen eltérő perspektívából közelítenek a virtuális valóság felé.

A The Assembly például egy belsőnézetből átélhető interaktív dráma, melyben két karakter, két eltérő személyiség bőrébe bújhatunk bele, így Cal Pearson, a gyakorlott tudós mellett Madeleine Stone, egy újonc oldalán nyomozhatunk az Assembly titkos bunkerében.

A játékban fontos, gyakran morális döntéseket kell meghoznunk, melyek gyakran katasztrofális eredményeket hoznak, máskor emberéleteket menthetnek meg, de ne feledd: minden csak rajtad áll!

A Perfect ezzel szemben leginkább a látványra koncentrál, mely akár gyermekes családok számára is tökéletes, hiszen ebben a sétaszimulátorban gyakorlatilag csak és kizárólag a virtuális valóság élményét ismerhetjük meg a legmagasabb szinten.

A három idilli helyszínre, így a trópusi tengerpartra, az északi fagy birodalmába és a hegyi vadonba kalauzoló alkotásban a legkülönfélébb napszakok társaságában ismerhetjük meg az egyes helyszíneket, miközben kedvenc zenéinkre barangolhatunk.

Legfrissebb hírek a(z) The Assembly + Perfect (PlayStation VR) játékkal kapcsolatban