Terraria

Kép a Terraria  termékhez

5.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. március 31.

Platform: PS3

Kiadó: 505 Games

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX 360

A(z) Terraria leírása

A Terraria egy különleges platformer, amely a kettő dimenzióba viszi a legendás Minecraft élményét, ezáltal egy retro stílusú, oldalnézetes kalandot garantálva számunka, amelyben felfedezhetjük a pályákat, harcolhatunk, építhetünk, de akár a felszín alá is leáshatunk. Szó szerint!

A Terraria az alkotás szabadságát biztosítja számodra, ezáltal a pixel art grafikai stílusban fogant játékban az első dolgod lesz majd, hogy szerszámot ragadj, és abból fegyvereket készíts annak érdekében, hogy megvédd magadat az ellenségtől.

Jól vigyázz azonban, mert a játékban egyre veszélyesebb szörnyetegek várnak rád, és ahhoz, hogy le tudd gyűrni őket, egyre mélyebbre kell ásnod a föld alá annak érdekében, hogy pénzre és a craftoláshoz szükséges nyersanyagokra lelj, melyekből újabb szerszámokat, fegyvereket, de akár még házat is építhetsz magadnak.

Sőt mi több, az egyszerű viskók mellett komplett erődöket és kastélyokat is felhúzhatsz magadnak a későbbiekben, ebben a rendkívüli szabadságot nyújtó játékban ugyanis semmi sem áll majd az utadba, hogy kibontakozz.

Legfrissebb hírek a(z) Terraria játékkal kapcsolatban