Tennis World Tour

Kép a Tennis World Tour termékhez

14.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. május 22.

Platform: PS4

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PC, XBOX ONE

A(z) Tennis World Tour leírása

Új név alatt támad fel a legendás Top Spin-sorozat, a teniszjátékok alfájaként és ómegájaként ismert franchise, mely Tennis World Tour név alatt minden eddiginél nagyobb tartalommal, látványosabb megjelenéssel és realisztikusabb megközelítéssel vár ránk.

A Tennis World Tour a Top Spin 4 nagyszerű élményét kívánja tökéletesíteni egy teljesen újragondolt rendszerrel, aminek jóvoltából olyan élmények várnak ránk a pályákon, mintha egy valódi teniszmérkőzést irányítanánk a képernyőn.

Mindehhez természetesen minden egyes platformon könnyed és kezelhető irányítás vár ránk, kellően taktikus játékélménnyel, amihez a készítők még a megjelenés terén is hihetetlen részletességet álmodtak meg, így szebb teniszjátékot korábban még garantáltan soha nem láthattunk.

A Tennis World Tour ráadásul a licencek terén sem fukarkodik, ezáltal a sportág legismertebb játékosai, helyszínei és márkái is feltűnnek benne, hogy páratlanul élethű élményeket kaphassunk a mérkőzések során, melyeket nemcsak egyjátékos karrier módban, hanem a többjátékos ütközetekben másokkal is lehetőségünk nyílik átélni.

Legfrissebb hírek a(z) Tennis World Tour játékkal kapcsolatban