Tekken Tag Tournament 2 Hybrid

Kép a Tekken Tag Tournament 2 Hybrid termékhez

4.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. május 03.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Tekken Tag Tournament 2 Hybrid leírása

A Tekken Tag Tournament 2 Hybrid által most már Xbox One-on is csatlakozhatsz az előző generáció egyik legjobb csapat alapú árkád verekedős játékához, lévén ebben a csomagban megtalálhatod az eredetileg Xbox 360-ra megjelent alkotás újgenerációs konzollal kompatibilis változatát.

A játék a Tekken-széria egyik különleges mellékszálaként pontosan olyan intenzív és látványos küzdelmeket garantál majd számunkra, mint a korábbi részek, csak itt az 1v1 fős összecsapások helyett igazi tömegverekedések részeseivé válhatunk.

A játékban Ling Xiayou bőrébe bújva azt a feladatot kapjuk a G-Corporation részéről, hogy összemérjük tudásunkat a Tekken univerzum legfélelmetesebb harcosaival, ezáltal nemcsak újoncok, hanem sok-sok nagy visszatérő is vár majd ránk.

A Tekken Tag Tournament 2 Hybrid a csapatos megoldásokat leszámítva ugyanazokat a kombó alapú, brutális verekedéseket garantálja, mint elődje, sőt mi több, az egyjátékos harcok mellett többjátékos küzdelmekben is próbára tehetjük benne tudásunkat.

Legfrissebb hírek a(z) Tekken Tag Tournament 2 Hybrid játékkal kapcsolatban