Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Team Sonic Racing

Kép a Team Sonic Racing termékhez

12.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. május 21.

Platform: PS4

Kiadó: Sega

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 23., péntek

A(z) Team Sonic Racing leírása

Újra vad száguldásra invitál minket Sonic, a játéktörténelem egyik legismertebb hőse, aki szintén népszerű barátaival együtt egy minden eddiginél intenzívebb és látványosabb árkád versenyjátékban tér vissza közénk.

A Team Sonic Racing minden elemében a féktelenséget hirdeti, mindezt ráadásul csapatos mérkőzésekkel a középpontban, ezáltal saját képességekkel és tulajdonságokkal rendelkező karakterek oldalán állhatunk rajtkockára a győzelem érdekében.

Akárcsak a korábbi részekben, úgy természetesen a Team Sonic Racing-ben sem kell a tisztességes mérkőzésekre törekednünk, hiszen járműveink testre szabhatósága mellett a legkülönfélébb támadások, power up-ok vagy éppen útlevágások várnak ránk a pályákon.

Sőt mi több, a készítők gondoskodtak róla, hogy a Team Sonic Racing a játékmenet terén se legyen unalmas, így a változatos kihívásokat garantáló egyjátékos élmények mellett lesz hagyományos többjátékos száguldozás, sőt még osztott képernyős kooperatív móka is.

Legfrissebb hírek a(z) Team Sonic Racing játékkal kapcsolatban