Tales of Vesperia Definitive Edition

Kép a Tales of Vesperia Definitive Edition termékhez

12.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. január 14.

Platform: PS4

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. július 25., csütörtök

A(z) Tales of Vesperia Definitive Edition leírása

Kurrens generációs konzolokon is átélhetjük a nagyszerű Tales of Vesperia szerepjáték élményét, a 10. évforduló alkalmából ugyanis megérkezett a Tales of Vesperia Definitive Edition, melyben ismét átélhetjük néhány fiatal hős igazságért folytatott harcát.

A Tales of Vesperia Definitive Edition középpontjába Yuri, az elszánt fiatal harcos, Estelle, a nemes hölgy, a saját múltja után kutató Karol, a tudóspalántaként ismert Rita, az íjászat nagymestereként emlegetett Raven, a rejtélyekkel teli Judith sárkány, valamint Repede, a pipázó kutya került, akikhez most két további extra karakter is csatlakozik a közös cél elérésének érdekében.

Sőt mi több, a definitív kiadás az ismert szereplőkhöz újabb kalandokkal is kecsegtet, méghozzá az aktuális konzolokhoz igazított, minden téren megszépített és felújított grafika társaságában, de változatlan, már-már klasszikus játékmenettel.

A Tales of Vesperia Definitive Edition ugyanis a nagybetűs japán szerepjáték, melyben döntéseinkkel irányítható történet, szerteágazó sztoriszálak, rengeetg gyűjtögetni való, tonnányi mini-játék, fejleszthető hősök és valós idejű, ámde taktikus küzdelmek várnak itt ránk.

Legfrissebb hírek a(z) Tales of Vesperia Definitive Edition játékkal kapcsolatban