Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

TT Isle Of Man: Ride on the Edge

Kép a TT Isle Of Man: Ride on the Edge termékhez

12.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. május 23.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 20., kedd

A(z) TT Isle Of Man: Ride on the Edge leírása

A WRC-sorozattal elhíresült francia Kylotonn Games legújabb versenyjátékában a történelem egyik legnagyobb múlttal rendelkező motoros megmérettetésén vehetünk részt, mely sokáig a MotoGP részeként létezett, így nem meglepő, hogy most végre egy saját játékadaptációt kapott.

A TT Isle Of Man: Ride on the Edge egy féktelen száguldást kínáló motoros játékként lehetővé teszi számunkra, hogy mi is összemérjük tudásunkat a világ legjobbjaival olyan szűk és veszélyekkel teli pályákon, melyek garantáltan próbára teszik képességeinket, akár árkádosabb, akár szimulátorosabb beállításokkal állunk rajtrácsra.

A játék minden téren az eredeti versenysorozathoz ragaszkodik, így a pályák a valódi helyszínek tökéletes replikái, de megtalálhatjuk benne mind a 24 hivatalos versenyzőt és a 38 motorkerékpárt is, melyekkel akár 200 mérföld/órás sebességgel is száguldozhatunk a veszélyes szakaszokon.

A TT Isle Of Man: Ride on the Edge a tartalom mellett a folyamatos kihívásról is gondoskodik, ezáltal egy 10 eltérő pályát felvonultató karriermód mellett online megmérettetések is várnak ránk, amelyek során egyszerre akár 8 játékos is összecsaphat a győzelem érdekében.

Legfrissebb hírek a(z) TT Isle Of Man: Ride on the Edge játékkal kapcsolatban