TT Isle Of Man: Ride on the Edge

Kép a TT Isle Of Man: Ride on the Edge termékhez

12.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. május 23.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 09., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) TT Isle Of Man: Ride on the Edge leírása

A WRC-sorozattal elhíresült francia Kylotonn Games legújabb versenyjátékában a történelem egyik legnagyobb múlttal rendelkező motoros megmérettetésén vehetünk részt, mely sokáig a MotoGP részeként létezett, így nem meglepő, hogy most végre egy saját játékadaptációt kapott.

A TT Isle Of Man: Ride on the Edge egy féktelen száguldást kínáló motoros játékként lehetővé teszi számunkra, hogy mi is összemérjük tudásunkat a világ legjobbjaival olyan szűk és veszélyekkel teli pályákon, melyek garantáltan próbára teszik képességeinket, akár árkádosabb, akár szimulátorosabb beállításokkal állunk rajtrácsra.

A játék minden téren az eredeti versenysorozathoz ragaszkodik, így a pályák a valódi helyszínek tökéletes replikái, de megtalálhatjuk benne mind a 24 hivatalos versenyzőt és a 38 motorkerékpárt is, melyekkel akár 200 mérföld/órás sebességgel is száguldozhatunk a veszélyes szakaszokon.

A TT Isle Of Man: Ride on the Edge a tartalom mellett a folyamatos kihívásról is gondoskodik, ezáltal egy 10 eltérő pályát felvonultató karriermód mellett online megmérettetések is várnak ránk, amelyek során egyszerre akár 8 játékos is összecsaphat a győzelem érdekében.

Legfrissebb hírek a(z) TT Isle Of Man: Ride on the Edge játékkal kapcsolatban