Symmetry

Kép a Symmetry termékhez

2.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 13.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. július 07., kedd

A(z) Symmetry leírása

Miután egy kutatóhajó fedélzetén ülve egy elhagyatott bolygóra érkezünk, első ránézésre minden békésnek és nyugodtnak tűnik, azonban csakhamar kiderül, hogy itt semmi sem az, aminek látszik, ráadásként pedig még az űrhajónk is meghibásodik, így a célunk az, hogy a túlélés mellett el tudjunk menekülni a rejtélyes planétáról.

A Symmerty egy futurisztikus túlélő játék egy szélsőségesen hideg időjárással sújtott bolygón, ahol minden emberünket megfontoltan kell irányítanunk és utasítanunk ahhoz, hogy mielőbb megjavíthassuk az űrhajót úgy, hogy közben senkit se veszítsünk el, és mindenkit ki tudjunk menekíteni ebből a különös világból.

A nagyszerű történet felgöngyölítése és a bázis vezetése mellett fel kell fedeznünk a különleges idegen világ sajátosságait is, miközben embereink életfunkcióinak folyamatos ellenőrzése mellett táplálásukról, pihenésükről, gyógyításukról és fejlesztésükről egyaránt gondoskodnunk kell majd.

A Symmetry mindemellett bár minimál dizájnnal dolgozik, de mégis egészen nyomasztó hangulatot áraszt az elmosódott pasztellszíneivel, a kapcsolódóan különc háttérzenékkel, valamint a folyamatos erkölcsi döntésekkel.