Sword Art Online: Fatal Bullet

Kép a Sword Art Online: Fatal Bullet termékhez

18.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. február 23.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Sword Art Online: Fatal Bullet leírása

Megérkezett a legújabb Sword Art Online videojáték, aminek részeként ismét lehetőségünk nyílik interaktív formában csatlakozni a népszerű anime által inspirált akciókhoz, méghozzá a jól ismert karakterekkel és sajátosságokkal a középpontban.

A Sword Art Online: Fatal Bullet egy rendkívül intenzív harcokat felvonultató külsőnézetes akciójáték, melyet RPG-elemekkel dobtak fel a készítők, ennek megfelelően választott hősünk oldalán rengeteg fegyver, felszerelések és fejlesztések társaságában léphetünk a csatamezőre egyedül vagy mások társaságában.

A játékban ugyanis a Gun Gale Online egyik hősévé válhatunk, aminek során más harcosokkal vállvetve szabadon kalandozhatunk a jól ismert sci-fi világban, ahol ezernyi veszély vár majd ránk az animéhez kapcsolódó történet felgöngyölítése során.

A Sword Art Online: Fatal Bullet-ben a különleges ezt a különleges univerzumot ráadásul pontosan úgy festették le előttünk az alkotók, mintha valóban az anime elevenedne meg előttünk, ami az ismert karakterek, ellenfelek és helyszínek még tovább fokoznak majd.

Legfrissebb hírek a(z) Sword Art Online: Fatal Bullet játékkal kapcsolatban