Super Luckys Tale

Kép a Super Luckys Tale termékhez

5.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 07.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Super Luckys Tale leírása

A Super Luckys Tale nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy feltámassza a rajongók számára a legendás Banjo-Kazooie vagy a nagyszerű Crash Bandicoot élményét, ezáltal egy 3D-s platformerként felejthetetlen, hovatovább akciókban és fejtörőkben bővelkedő kalandot garantáljon számunkra.

A játék főszereplője Lucky, egy szerethető és mindig vidám rókakölyök, aki elhatározza, hogy segítő kezet nyújt nővérének. Testvére azért harcol, hogy visszaszerezze a Korok Könyvét Jinx-től, a félelmetes varázslótól, mert segítségével szeretné a saját képére formálni az egész világot, és természetesen nem nézi jó szemmel hőseink aknamunkáját.

A klasszikus platformerek stílusában fogant Super Luckys Tale minden egyes pályán tengernyi akadályt, akciót és fejtörőt garantál számunkra, méghozzá kicsiknek és nagyoknak egyaránt ideális nehézségi szint társaságában, ami mellett a kihívás mértéke minden esetben dinamikusan igazodik a játékoshoz.

A Super Luckys Tale egy kedves kis világba kalauzol minket, ahol hősünk ellenségeket és barátokat egyaránt szerez magának, így miközben megharcol Jinx gonosz teremtményeivel, eltévedt jetikkel és egyéb színes teremtményekkel találkozik, akik egytől-egyig segítenek neki céljai elérésében.