Sudden Strike 4 European Battlefield Edition

Kép a Sudden Strike 4 European Battlefield Edition termékhez

8.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. június 29.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 02., kedd

A(z) Sudden Strike 4 European Battlefield Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Sudden Strike 4 játékszoftver
- Kursk DLC
- Road to Dunkirk DLC
- Winter Storm DLC
- 3 exkluzív csatatér

Most végre Xbox One-on is megízlelheted az utóbbi évek egyik legjobb második világháborús stratégiájának ízét, a Sudden Strike 4 ugyanis az emberiség történelmének egyik legsötétebb korszakát dolgozza fel, különös tekintettel a legnagyobb ütközetekre és hadműveletekre.

A Sudden Strike 4 European Battlefield Edition ráadásul nemcsak az alapjátékot, hanem a korábban megjelent extra kiegészítőket is tartalmazza, így öt izgalmas kampány több mint 30 küldetésében vehetjük irányításunk alá a német, az orosz vagy a szövetséges csapatokat.

Mint a sorozat korábbi részei, úgy természetesen a Sudden Strike 4 is leginkább a taktikus ütközetekre épít, így parancsnokaink, Heinz Guderian, George S. Patton vagy éppen Charles de Gaulle oldalán gyalogos egységeket, páncélosokat és a legkülönfélébb harcjárműveket irányíthatjuk a győzelem felé vezető úton.

Sőt mi több, a Sudden Strike 4 European Battlefield Edition a tartalmas egyjátékos kampány mellett multiplayer mókával is kecsegtet, aminek részeként más hadvezérekkel mérhetjük majd össze tudásunkat.

Legfrissebb hírek a(z) Sudden Strike 4 European Battlefield Edition játékkal kapcsolatban