Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Strange Brigade

Kép a Strange Brigade termékhez

9.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. augusztus 28.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 23., péntek

A(z) Strange Brigade leírása

A Strange Brigade az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb multiplayer akciójátéka, melyben egy egzotikus kaland vár ránk intenzív 2 vagy 4 fős kooperatív csatákkal és TPS nézettel a főszerepben.

Az alkotás az 1930-as évek Egyiptomában, egy alternatív múltban játszódik, miután Seteki, a boszorkánykirálynő felébred négyezer éves álmából, hogy félelmet nem ismerő szörnyseregének oldalán ismét átvegye az irányítást a világ felett.

A Strange Brigade, avagy a Furcsa Csapat oldalán - akik tényleg elég különös, eltérő képességű és tulajdonságú harcosokból állnak össze - az lesz a feladatunk, hogy közös erővel, és specialitásaik összedolgozásával felvegyük a kesztyűt a különféle rémségekkel szemben.

Az intenzív küzdelmek során a változatos ellenfelek mellett ráadásul minden egyes pályán romok, rejtélyek, összegyűjtendő kincsek, valamint megannyi csapda, akadály és fejtörő is vár ránk a páratlanul változatos élmények megteremtésében.

Legfrissebb hírek a(z) Strange Brigade játékkal kapcsolatban